NOVA CANÇÓ I VIDEOCLIP “EL CORRENT”

⚠ I TU, FORMES PART DEL CORRENT? ⚠
🎧 🔊 🎶 Nova cançó i nou videoclip 🎶 🔊 🎧
Ja la tenim ací! “El Corrent” parla de nosaltres, de la ciutat. Parla dels nostres actes, d’intentar millorar, d’adonar-nos que arrosseguem tantes contradiccions com residus podem generar. Malgrat estar connectades, estem aïllades. Volem fugir, però podem? Hem de trobar la manera, perquè sense dubte, ha d’haver-la.
——————————————————————————————————————
Y TÚ ¿FORMAS PARTE DE LA CORRIENTE?
Nueva canción y nuevo videoclip
¡Ya la tenemos aquí! “El Corrent” habla de nosotros y nosotras, de la ciudad. Habla de nuestros actos, de intentar mejorar, de darnos cuenta que arrastramos tantas contradicciones como residuos podemos generar. A pesar de estar conectadas, estamos aisladas. Queremos huir ¿Pero podemos? Tenemos que encontrar la manera, porque sin duda, tiene que haberla.

CONCERT A VALÈNCIA

Aquest és el primer concert que volem anunciar-vos d’una mini-gira que farem al mes de Febrer. Sempre és especial tocar a València i volíem començar 2017 envoltats dels nostres, per això hem organitzat una gran festa a la sala 16 Toneladas on estarem molt ben acompanyats
TESA: Mc del grup de rap “El Delito”, acaba de publicar el seu single “Rebesnéts del Tio Canya”. Estarà posant-li el flow en aquesta gran festa.
Dj SENDO: DJ resident de nombroses sales de tota Catalunya, directament des del barri de Sants (Barcelona), portarà els ritmes per fer-nos ballar fins que ens deixen (o el cos aguante).

OFERTA DE LLANÇAMENT!
Els preus de les entrades seran de 5€ anticipada i 10€ en taquilla, però si vos afanyeu, fins el dijous 19 (inclòs) les podeu obtindre per nomes 3 EUROS! És a dir, teniu 3 dies a 3 euros.

Podeu aconseguir-les en el següent enllaç: http://bit.do/vadebo16t

NOU VÍDEO

L’alegria i l’optimisme són requisits indispensables per poder transmetre la positivitat necessària per vèncer qualsevol obstacle. Pròximament, VadeBo anunciarem més dates del nou tour, en les quals podreu continuar gaudint de la nostra positivitat i “Actitud”.

Enllaços per escoltar, descarregar i comprar ACTITUD

Ací teniu!!! Trieu la vostra forma favorita d’escoltar ACTITUD!!!

Spotify:
https://open.spotify.com/album/5P7bE3bScTMWgwFb1BBEOC

iTunes:
https://itunes.apple.com/es/album/actitud/id1094871361

Format Físic i Merxandatge:
http://www.eltridente.es/442_vadebo

Descarrega Directa:
http://vadebo.org/descarrega-gratuita-del-nostre-cd-actitud

Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=-dF_738J1uY

IMG_0622bin_MINI

 

ACTITUD nou disc disponible

El nostre nou disc ACTITUD (Maldito Records 2016) ja es una realitat, després de dos anys de vida, més de 60 concerts i fer un bon grapat d’amistats hui per fi veu la llum el nostre segon disc.

Onze cançons que ja estan disponibles a les tendes, plataformes digitals i en descarrega directa des d’aquesta web i que esperem us agraden.

En aquesta ocasió hem comptat amb una persona de gran recorregut del panorama musical com és Sam Ferrer, qui ha treballat amb grups com Auxili, La Raíz o El Ultimo Ke Zierre entre d’altres. Sam, al qual estem molt agraïts ha desenvolupat les tasques de producció i enregistrament en WZ Estudi del municipi castellonenc de Borriol.

En ACTITUD podeu trobar les col·laboracions vocals d’Albert Garcia (Itaca Band), el raper valencià Charly Efe així com la participació de Xavi Banyuls (La Raíz) al trombó, Miquel Àngel Pereto (La Gossa Sorda) a la trompeta i la cantant Mireia Pardiñas.

Esperem que vos agrade!!!

VaDeBo - Actitud